6 steg for å få en fin og varig brunfarge


Her i Norge er det ikke bare lett å holde på brunfargen hele året, og derfor er det lurt å bruke hodet litt når man skal sole seg slik at man får en fin brunfarge som varer lenge. Her kan du lese om 6 steg for å få den perfekte brunfargen som holder seg bra selv om vinteren. Dersom du følger disse stegene er du sikret å få en fin og varig brunfarge som også holder seg gjennom hele året.

1) Sol deg helt brun om sommeren. Prøv å gjør det så naturlig som mulig hvor du soler deg i korte perioder ofte over en lang periode. For eksempel tre økter med 15 minutter hver dag istedenfor et par timer noen få ganger i uka. Dette er best for både hud og kropp, og sørger for at du får en fin brunfarge som holder seg lenger enn om du soler deg mye på én gang. I tillegg minsker det sjansen for å bli solbrent eller å få noen sykdommer fra oversoling.

2) Bruk et tilskudd som gir deg betakaroten som for eksempel Brun365. Dette hjelper kroppen med å få en finere brunfarge, og å holde på den lengre. Det er en fordel å bruke dette om sommeren for å få en fin brunfarge, men helt nødvendig om du har lyst til å holde på brunfargen over vinteren.

3) Ta solarium innimellom om vinteren. Dette er for å hjelpe til å holde på brunfargen. Pass på at det ikke blir for ofte, da overdreven bruk av solarium kan skade huden din.

4) Spis sunn mat som hjelper til å ta vare på huden din. En frisk og sunn hud er det viktigste for å holde på brunfargen, og dette kombinert med betakaroten sikrer deg en varing brunfarge. Det kan også lønne seg å få i seg litt diverse vitamintilskudd som vitamin C.

5) Bruk en god fuktighetskrem. Tørr hud flasser og bytter ut den gamle, brune huden med ny, hvit hud. Derfor bør du være veldig flink til å bruke fuktighetskrem slik at huden hele tiden er fuktig og sunn.

6) Unngå klorvann. Klor er nemlig kjent for å bleke ting, og dette inkluderer hud. Dersom du er mye i svømmebasseng vil du fort merke at huden din falmer og blir blekere. Den eneste måten å få den brunere på er ved å sole seg igjen, så det er derfor best å unngå klor så godt det lar seg gjøre. Hvis du likevel bader i et basseng så vær flink til å dusje etterpå for å få vekk alt kloret.

Les mer:

Har du spørsmål eller kommentarer? Bruk kommentarfeltet nedenfor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *