Hvordan bli syk


Om du av en eller annen grunn skulle ønske å bli syk så er det ikke så umulig.I artikkelen går vi utifra at du ikke ønsker å bli langvarig syk, men heller syk for å slippe jobb, en prøve på skolen eller noe sånt. Om du ønsker å bli langvarig syk får du heller finne ut av det selv.

Den enkleste og kanskje beste måten er ved å gå lettkledd ute når det er kaldt. Om vinteren er det selvfølgelig enklest, da det bare er å stikke ut mens du er lettkledd, og da er sjansene store for at du pådrar deg en forkjølelse. Det er også mulig om sommeren, men da må man helst være ute en god stund sent på kvelden eller om natten.

En veldig kald dusj kan i mange tilfeller også gjøre susen. Spesielt om du ikke tørker deg etter at du er kommet ut, og heller går og fryser frem til du har blitt lufttørka.

Om man vanligvis sover med vinduet lukket om natten kan man lett pådra seg en forkjølselse ved å åpne på vidt gap hele natta.

En annen måte vil være ved å spise store mengder av noe som ikke er helt bra for magen. For eksempel kan store mengder med lakris føre til ganske store mageproblemer. Andre ting som gjør omtrent det samme er kiwi, svisker og bønner.

 

 

Les mer:

Søkefraser for denne artikkelen:

  • hvordan bli syk
  • hvordan bli syk over natten
  • hvordan bli syk fort
Har du spørsmål eller kommentarer? Bruk kommentarfeltet nedenfor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *