Hvordan deaktivere en Facebook-konto 1


Ved å deaktivere en Facebook-konto fjerner du all tilgang til å se informasjonen du har lagt ut på denne Facebook-profilen, og du kan aktivere den senere om du ønsker det. For å deaktivere den klikker du på Brukerinnstillinger og velger Sikkerhet. Deretter klikker du Deaktiver konto, så er den deaktivert frem til du måtte ønske å aktivere den igjen.

Merk, kontoen blir bare deaktivert, ikke slettet, så all informasjonen er fortsatt lagret på Facebook sine servere.

Les mer:

Søkefraser for denne artikkelen:

  • hvordan deaktivere facebook
  • deaktivere facebook
  • hvordan fjerner jeg facebook fra cp
Har du spørsmål eller kommentarer? Bruk kommentarfeltet nedenfor!

Add Comment Register



Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

One thought on “Hvordan deaktivere en Facebook-konto