Hvordan få advokathjelp på internett


Å bestille en time hos en advokat for å få svar på et lite problem eller dilemma kan fort koste tusenvis av kroner, selv om saken er nokså lett for advokaten å ordne. I disse tilfellene kan man faktisk spare veldig mye penger ved å forhøre seg med en advokat over internett.

Å få advokathjelp over internett er veldig enkelt og smertefritt, og du trenger først å fremst å klikke her for å komme til nettsiden, deretter er det bare å skrive spørsmålet eller problemstillingen din. Som oftest får du svar veldig kjapt, men det avhenger selvfølgelig av når på døgnet du spør, og hvor mange andre som bruker tjenesten den dagen.

 

Det er flere fordeler ved å forhøre seg med en advokat via internett

1) Du kan stille spørsmålet når du helst, 24/7! De er ikke nødvendigvis tilgjengelig midt på natta, men du får svar innen kort tid.

2) Det er helt anonymt. Det betyr at du kan spørre om hva som helst uten at de har noen mulighet til å finne ut hvem som stilte spørsmålet ditt. Dette er perfekt om du har havnet i en situasjon hvor du vil ha svar fra en advokat uten å måtte røpe hvem du er.

3) Det er ekstremt mye billigere enn et møte hos en advokat!
Du kan spørre internettadvokatene om hva som helst, og tjenesten har flere dyktige advokater som har lang erfaring fra forskjellige felter. Som regel får du svar på det du trenger hjelp med innen kort tid, og trenger ikke å betale mer enn den lille engagssummen!

Klikk her for å komme til Advokatsvar!

Har du spørsmål eller kommentarer? Bruk kommentarfeltet nedenfor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *