Hvordan få amerikansk Netflix i Norge


Når man bor i Norge får man egentlig kun tillgang på den norske utgaven av Netflix, men heldigvis er det enkelt å gjøre noe med. Først og fremst trenger man nettleseren Firefox. Når man har åpnet Firefox må man trykke inn Ctrl + Shift + A for å åpne utvidelsessenteret. Deretter må man søke etter utvidelsen med navn Media Hint, og installere denne. Aktiver utgivelsen når den er ferdig installert.

Annonse: Om du er ute etter et godt alternativ til Netflix bør du sjekke ut Viaplay. Der er det et mye bedre utvalg av både filmer og TV-serier!

Nå er alt klart, og da kan du gå til Netflix.com og logge inn med den vanlige brukeren din. Da får du beskjed om at «Du er på reisefot med Netflix» og får deretter full tillgang til den amerikanske versjonen av tjenesten.

Når Media Hint er aktivert går all internettrafikken din gjennom en amerikanske proxy, og som en følge av dette vil dataen lastes ned mye tregere. Der er derfor anbefalt å slå av denne utvidelsen etter at du er ferdig med å se på Netflix, og dette gjør du fra samme utvidelsessenter som du installerte utvidelsen.

Les også: Slik får du Netflix på TV-en.

Les mer:

Søkefraser for denne artikkelen:

  • hvordan få amerikansk netflix
  • hvordan få amerikansk netflix på mac
Har du spørsmål eller kommentarer? Bruk kommentarfeltet nedenfor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *