Hvordan lage et bra bloggdesign


Et bra bloggdesign er utrolig viktig for om folk gidder å lese bloggen din, og det er utrolig mange som er villig til å betale penger for design der ute, så å lære seg å lage fint bloggdesign kan lønne seg. Dessverre er det relativt vanskelig å bli flink, men med viljestyrke og en god del tid kan alle lære seg å lage et fint design til blogger.

Først må du lære deg HTML og CSS. HTML er det som får ting til å skje på bloggen, mens CSS er det du bruker til å velge fager, oppsett og lignende. Hvis du skal designe et fint design til en blogg må du uansett kunne begge to veldig godt, og det kan til og med være lurt å lære seg litt enkel PHP for å forstå dette når du kommer over det.

Bruk gjerne nettsider som W3Schools til å lære deg HTML og CSS, og jeg vil helt klart anbefale å skaffe en god bok om disse temaene.

Øvning og repetisjon er nøkkelord når man skal bli flink til å lage bloggdesign. Ikke gi opp om det ikke blir like bra som du hadde håpet på, men prøv heller å forbedre det slik at det blir så bra! I starten bør du lage design gratis i bytte mot reklame, men etter hvert som du blir flink kan du vurdere å selge bloggdesign via nettsider som ThemeForest.

Å lese på teknikk og fargekombinasjoner er også en god ide, og besøk flittig andre blogger for å finne inspirasjon til fine bloggdesign. Vær kreativ, men lag designet slik at folk flest også liker det.

I bunn og grunn er det ikke store forskjellen på å lage bloggdesign og design til andre nettsider, så når du først kan lage bloggdesign kan du designe andre nettsider også. Lykke til med å lære alt dette, og husk at ingen blir mestere over natta.

Les mer:

Søkefraser for denne artikkelen:

  • hvordan lage bloggdesign
  • hvordan lage design til blogg
  • hvordan lage bloggdesign selv
  • lage bloggdesign
  • hvordan lage en fin blogg
Har du spørsmål eller kommentarer? Bruk kommentarfeltet nedenfor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *