Hvordan skrive en kontrakt 1


Det er mange situasjoner som krever at to eller flere personer skal skrive en kontrakt, og det er greit å gjøre det på riktig måte slik at den er gyldig. Det finnes standardkontrakter for mange typer kontrakter, som blant annet standardkontrakt ved leie av bolig eller standardkontrakt ved kjøp og salg av bil. Disse standardkontraktene kan man finne flere steder, som hos Forbrukerportalen eller lignende aktører.

Skal man skrive en annen type kontrakt finnes det mange standardkontrakter, og hvis ikke så er det anbefale å stikke innom en advokat og få dette i orden. Hvis du likevel vil skrive den selv sørg for å få med absolutt alt som kontrakten skal dekke, og sørg for at begge parter er fornøyd med innholdet. Alle parter som kontrakten omhandler må signere, og det kan være veldig nyttig med noen vitner. Hvis det skulle oppstå problemer i senere tid og den ene parten nekter for å ha skrevet under kontrakten kan disse vitnene gå god for at den ble skrevet under.

Les mer:

Søkefraser for denne artikkelen:

  • Hvordan skrive kontrakt
  • hvordan skrive en kontrakt
  • skrive kontrakt
  • hvordan lage en kontrakt
  • hvordan skrive en avtale
Har du spørsmål eller kommentarer? Bruk kommentarfeltet nedenfor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Én tanke om “Hvordan skrive en kontrakt

  • jiraporn janbut

    Hei jeg lure på om hvordan kan jeg lage min egen kontrakt( til barnepass ) jeg ha en sønn som er 8 mnd gamel å jeg jobbe over nav, de vil at jeg skal skrive en kontrakt å revere en søkenad til dem sån at de kan beltale, men de kravet på en søkenad..
    håpe dere kunne hjelpe meg!!!