Hvordan tjene passive penger


Det er nok en hel del som skulle ønske de kunne tjene nok penger passivt til at de hadde klart seg til livets opphold. Å tjene penger passivt vil si at man lager noe som man tjener penger på ettersom tiden går. For eksempel hvis man skriver en bok så vil man alltids tjene en liten slant med penger ettersom den selger noen kopier.

Artikkelen tar for seg flere forskjellige metoder man kan bruke for å tjene penger passivt, så du må selv velge hvilken som passer for deg.

Lag statiske nettsider

Dette er nok en av de mest vanlige måtene å tjene passive inntekter på. Man lager statiske nettsider som krever ingen eller veldig lite vedlikehold. Ved å legge inn affiliate- eller bannerreklame kan man tjene penger på denne nettsiden hver gang noen besøker siden uten å måtte aktivt benytte tid på å tjene pengene. Affiliateannonser kan du skaffe via nettverk som Netbooster Affiliate, Euroads eller TradeDoubler.

Jeg har personlig gode erfaring med dette, men det krever mye jobb på både nettsidene og reklameringen på nettsidene for å få dem populære.

Lage webdesign

Hvis du er flink til å lage webdesign kan du fort gjøre det om til en passiv inntekt. Lag noen gode WordPress-temaer og last dem opp på ThemeForest så kan det fort bli noen kroner av det. De bestselgende temaene der har tjent flere hundre tusen kroner, så det er gode muligheter.

 

Drive med utleie av bolig

Dette krever en god del startskapital, men kan være en ordentlig gullgruve når du først har kommer i gang. Man kan enten kjøpe en egen bolig å leie ut eller leie ut en del av sin egen bolig. Det fine med dette er at man som oftest kan betale ned hele lånet bare fra leieinntektene, og etter at lånet er betalt ned har du fortsatt boligen, og alle pengene går rett i egen lomme.

 

Skrive en bok

Å skrive en bok kan bli en god måte å tjene passive penger på. Som regel tjener man mest penger like etter at boken kommer ut, men det er mange forfattere som tjener gode penger på litt eldre bøker. Hvis du skriver nok bøker er du garantert å få en god slant med penger inn på konto hver måned.

 

Les mer:

Har du spørsmål eller kommentarer? Bruk kommentarfeltet nedenfor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *