Hvordan tjene penger på å svare på markedsundersøkelser 5


Det er mange forskjellige firmaer som driver med markedsundersøkelser, og noen av disse betaler brukerne sine for å svare på undersøkelsene de sender. Andre deler ut gavekort eller produkter, så jeg tar disse også med i denne artikkelen.

Pengene tjener du ved at du mottar e-poster fra disse nettverkene som inneholder en markedsundersøkelse. Disse varierer i lengde og betaling, men når du er ferdig med hele undersøkelsen får du enten penger, poeng eller gavekort.

Det tar ofte litt tid mellom hver gang man får e-post fra dem med spørreundersøkelser, så man blir ikke rik av dette med det første. Hvis du derimot registrert deg på alle sammen blir det fort en del undersøkelser, og en god del penger! Spar dem gjerne opp til en tid hver uke, og gjør alle i sammen slengen, så ser du pengene hoper seg opp.

Toluna betaler for markedsundersøkelsene, og der får du pengene inn på kontoen din når du har tjent over en viss grense. Det kule med Toluna er at de faktisk kan invitere deg til forbrukerpanelet hvor du kan få betalt for å prøve nye produkter før de kommer på markedet.

YouGov er også en norsk aktør som driver med markedsundersøkelser. Der får man gavekort til forskjellige forretninger, og mange av disse er veldig nyttige. Noen av stedene de gir bort gavekort til er Burger King, H&M, Peppes Pizza, CDON og Dressmann.

Verdifull Mening er også en nettside som har markedsundersøkelser, og der får du som regel mellom 7 og 15 kr for hver undersøkelse du deltar på. Disse pengene byttes inn i gavekort til enten Coop, Bokkilden.no, Film Web eller CDON.

Meningstorget er en norsk tjeneste, og der får man poeng for hver gang man svarer på en undersøkelse. Disse poengene kan byttes inn i gavekort, eller så kan du bytte dem mot produkter direkte fra deres egen nettbutikk hvor de selger litt av hvert.

Til slutt har vi Your Voice. Også de opererer med å gi ut gavekort på kjeder hvor de fleste har bruk for et gavekort før eller siden uansett. Betaling per markedsundersøkelse er helt grei, og det går fort å tjene opp til sitt første gavekort!

TNS Gallup er en helnorsk aktør som gir poeng for hver spørreundersøkelse man svarer på. Poengene kan byttes inn i gavekort, produkter eller doneres rett til veldedige formål.

Les mer:

Søkefraser for denne artikkelen:

  • hvordan tjene penger
  • tjene penger på markedsundersøkelser
Har du spørsmål eller kommentarer? Bruk kommentarfeltet nedenfor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 tanker om “Hvordan tjene penger på å svare på markedsundersøkelser