Hvordan vite om det er lurt å ta kontakt med en advokat


Dersom man har havnet i en juridisk problemstilling sier alle alltid at man bør ta kontakt med en advokat, men hvor går egentlig grensen for når man faktisk bør ta kontakt med en, og når folk bare sier det? Å avtale en time med en advokat kan fort koste 2-3 tusen kroner, noe som er mye penger for de aller fleste, men heldigvis finnes det en løsning for dere som lurer på om det er lurt å ta kontakt med en advokat, nemlig Advokatsvar!

Advokatsvar er en nettjeneste som har en håndfull med erfaren advokater som svarer på spørsmål. Der kan du sende inn spørsmål, så får du et ordentlig svar fra advokaten. Dersom man har havnet i en problemstilling kan man derfor forklare historien sin, og rett og slett spørre dem om de anbefaler at du tar videre kontakt med en annen advokat. Dersom du har enkle spørsmål kan de selvfølgelig også svare på det i samme slengen.

Om det viser seg at de anbefaler at du avtaler å møte en advokat i virkeligheten kan de dessuten sette opp avtaler med gode og erfarne advokater for deg, uten at det koster deg noe mer.

Klikk her for å komme til Advokatsvar.

Har du spørsmål eller kommentarer? Bruk kommentarfeltet nedenfor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *