Konkurranse


Nå er det tid for en ny konkurranse her på Y-Hvordan, og denne gangen er det antall deltakere som bestemmer premien! Vi har nemlig en premiestige, og jo fler som blir med, jo bedre premie får vinneren!

I tillegg til å gi en premie til den heldige vinneren er det sånn at alle som deltar får tilsendt en liten premie i posten!

Så nå lurer du sikkert på hva som skal til for å delta. Jo, det er enkelt nok! Du trenger bare å skrive og poste et lite blogginnlegg om Y-Hvordan.Vi har over 1 000 unike guider her, så det er bare å søke eller bruke kategoriene til å finne en fin guide du ønsker å skrive om. Når du har postet innlegget er det bare å fylle ut skjemaet nedenfor, så får du en liten premie tilsendt i posten, samt er med i trekningen av en av premiene nedenfor.

For at blogginnlegget skal bli godkjent som en deltakelse er det viktig at du inkluderer en klikkbar lenke til Y-Hvordan sin forside eller en valgfri guide.

 

 Gjeldende premietrinn: The Amazing Spider-Man DVD.

 

 

Ellers har vi FAQ og konkurranseregler som du må lese før du deltar. Der finner du all nødvendig informasjon om konkurransen! Har du spørsmål eller noe er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Har du spørsmål eller kommentarer? Bruk kommentarfeltet nedenfor!